

- И защо си толкова радостен?
- Защото ми отказа!...

- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Името е получено от сочния блат, който е покрит с горещо какао и следователно е прекрасно напоен
Приготвянето й отнема само 15 минути
Пухкаво пандишпаново руло с бабино кремче
Този сладкиш ще ви изкуши приятно и ще ви накара да притворите очи от удоволствие
Без тесто и печене, а с копринена текстура
Кората е като тесто за еклери, а кремът вътре – божествено вкусен и пухкав
Рецептата е изключително проста
Това вкусно лакомство става бързо и лесно
Нито един гост, след като ги е опитал, няма да си тръгне без рецепта
Нежен, копринено мек и много приятен на вкус